Labdarúgás: Szegedre jön a Honvéd és az Újpest is

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az MLSZ versenybizottságának keddi ülésén kialakult a magyar másodosztály mezőnye, és a csoportok beosztása. A Szeged 2011 újonnan létrejött NB II-es csapata az Újpestet és a Honvédot is fogadja majd – tudtuk meg az MLSZ honlapjáról.

A Makói FC jogán NB II-es induló újonc szegedi együttes legmesszebbi túrái Kazincbarcikára, Vácra és Bőcsre (amennyiben az MLSZ elfogadja a borsodiak jelentkezését) vezetnek majd, a legrangosabb ellenfelekként pedig a Honvéd, az Újpest és a Debrecen második számú csapatai érkeznek majd a Tisza-partra.

A már korábban elfogadott 28 nevezés mellett kedden további három csapat indulását fogadta el az MLSZ versenybizottsága, így a Veszprémi FC, a Honvéd II, és az Orosháza nevezése is érvényes az NB II-re.

A liga 32. csapatát a Bőcs Sport Kft. által üzemeltetett együttes jelentheti, amely a 2010-2011-es versenykiírás alapján, illetve a visszalépések, licenchiányok miatt került a nevezésre felkért csapatok rangsorának élére.

A Bőcs szándéknyilatkozatban jelezte, él az NB II-es nevezés lehetőségével, a csapat legkésőbb 2011. július 8-ig igazolhatja, hogy megfelel a további feltételeknek. Amennyiben a versenybizottság a Bőcs Sport Kft. nevezését elfogadja, a csoportbeosztás az alábbiak szerint alakul:

NB II 2011-2012-es szezon:

Keleti csoport:
Békéscsaba 1912 Előre SE
Bőcs
Ceglédi VSE
Dunakanyar-Vác
DVSC II
Egri FC
Budapesti Honvéd FC II
Kazincbarcika
Szeged 2011
Mezőkövesdi SE
Nyíregyháza Spartacus
Orosháza
REAC
Szolnoki MÁV
Újpest FC
Vecsés FC

Nyugati csoport:
Bajai LSE
BKV Előre
Budaörsi SC
Dunaújváros Pálhalma Agrospecial SE
FC Ajka
Videoton-PFLA
FTC II
Kozármisleny
Gyirmót FC
Győri ETO II
MTK Budapest
Paks II
Soproni VSE
Szigetszentmiklósi TK
Tatabánya
Veszprémi FC

Default thumbnail
Előző sztori

Nőtt a mozgáskorlátozottak gépjármű-támogatása

Default thumbnail
Következő sztori

Az EP állásfoglalásban bírálta a magyar alaptörvényt

Legutóbbi hasonló cikkek