Írjon nekünk
Gazdaságvédelmi akcióterv

Sport

Kosárlabda: fellebezni kényszerül a szegedi női csapat

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Mint korábban beszámoltunk róla, a szegedi női kosárlabdacsapat beadta nevezését az NB I/A-ra, azonban első körben ezt a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének Minősítő Bizottsága nem fogadta el, és hiánypótlásra kötelezte a klubot. Ennek határideje július 29-én járt le.

Az MKOSZ honlapja pénteken arról írt, hogy az előzetesen felszólított csapatok közül a férfiaknál és a nőknél egy-egy klub még nem tett eleget a hiánypótlási kötelezettségének. Péntek este ennek kapcsán telefonon megkerestük Domokos Mihályt, a kosárlabdacsapatot üzemeltető kft. ügyvezető igazgatóját.

“Sportszervezetünk a nevezéssel kapcsolatos anyagi természetű hiánypótlást a szövetség irányába teljesítette. Az elismert tartozásokkal kapcsolatos szerződési megállapodások folyamatban vannak, elvileg már csak az aláírások hiányoznak. Megítélésem szerint mindenkivel sikerült megegyeznünk” – mondta el portálunknak tegnap este az ügyvezető. “A szövetség indulási feltételei közül nekünk csak anyagi természetű hiányaink voltak. Ez két részből állt, egyrészt az elismert tartozások átütemezett megállapodásainak megkötése – ez van folyamatban –, valamint a tagdíj és a nevezési díj befizetése a szövetség felé, amit azért nem tettünk meg korábban, hogy hiánypótlásra tudjanak minket utalni. Ennek befizetése is rendben megtörtént már” – fejtette ki részletesen az egykori edző. “Amennyiben így sem fogadják el a beadványokat, még rendelkezésünkre áll a fellebbezési időszak, de természetesen bízunk benne, hogy az NB I/A csoportban való indulás technikai feltételeinek a klub a hiánypótlással megfelel” – tette hozzá.

A hiányzó dokumentumokat tehát péntek éjfélig lehetett beküldeni. Szombat reggel arról érdeklődtünk az országos szövetségben, sikeres volt-e a szegedi klub hiánypótlása.

“A Minősítő Bizottság elnöke tájékoztatott, hogy július 29-e, péntek éjfélig nem kaptunk a szegedi kosárlabdacsapattól még hátralévő hiánypótló dokumentumokat” – közölte a kérdésünkre Sterbenz Tamás, az MKOSZ főtitkára. “A határozat ilyenkor az, hogy a bizottság nem fogadja el a nevezést, a csapatnak pedig 8 napja van a fellebbezésre, a hiányzó dokumentumok bemutatására – amennyiben azok rendelkezésre állnak –, valamint a fellebbezési díj befizetésére” – tudatta a főtitkár.

Jelen állás szerint tehát a szegedi női kosárlabdacsapatnak 8 napja van a fellebbezésre, valamint a még hiányzó dokumentumok benyújtására, illetve a fellebbezési díj befizetésére.

Sport

A PSG és Stas Skube is Szegedre jön a csoportkörben

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

A PSG és a Flensburg ismét Szegedre látogat, visszavághat Pick a Vardarnak.

Tovább olvasom

Sport

Délután kézilabda BL-sorsolás – jön az új lebonyolítás

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Szinte minden változik a Bajnok Ligája lebonyolításában,az  állandóságot a csapatok és a négyes döntő jelenti.  echo adrotate_group(27);

Tovább olvasom

Sport

Zsótér Donát távozik Újpestről

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

A szegedi születésű támadó középpályás szerződése lejárt, klubja pedig nem hosszabbított.

Tovább olvasom

Aktuál