Közélet

Keddtől változik a terelés Híd utca - Kelemen utca csomópontban

Keddtől változik a terelés Híd utca - Kelemen utca csomópontban

2011. július 22., péntek
Keddtől változik a terelés Híd utca - Kelemen utca csomópontban

Július 26-án, kedden változik a félpályás forgalomterelés rendje a Híd utca és a Kelemen utca kereszteződésében. Az 1-es villamosvonal vágányrekonstrukciója a Kelemen utca felőli oldalon folytatódik, míg a forgalom a nagyposta felőli oldalon haladhat.

Az 1-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a tervek szerint július 26-án, kedden elkezdődik a vágánycsere második üteme a Híd utca és a Kelemen utca kereszteződésében. Munkaterület lesz a csomópont Kelemen utca felőli oldala, ahol az alépítmény építésével folytatódik a munka. A Híd utca forgalma a nagyposta felőli oldalon haladhat kétszer egy sávon. A vágánycserének ez a szakasza várhatóan augusztus végéig tart. A jelzőlámpák továbbra sem működnek. A vágányrekonstrukció a csomópontban – változó terelési renddel – novemberben fejeződik be. A belváros felé közlekedő 5, 7, 9, 19 jelzésű trolik, illetve 5-7 és 9-19 jelzésű trolipótló autóbuszok megállója átmenetileg továbbra is a Széchenyi téri buszmegállóban marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.