Gyertyagyújtással emlékeztek Körtvélyessy Péterre + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Kedden este az újszegedi sportcsarnok és sportuszoda bejáratánál csendes gyertyagyújtással emlékeztek meg Körtvélyessy Pétertől, a Szeged Beton férfi vízilabdacsapatának szombat éjjel, súlyos betegségben elhunyt elnökéről.

A csendes megemlékezésen a gyászoló család mellett a Szeged Beton itthon tartózkodó pólósai és családtagjaik, korábbi játékosai, mint Barát Ferenc, női vízilabdások, mint Makra Melinda vagy Bük Zsanett, s a szegedi sportélet olyan kiemelkedő személyiségei, mint Petrovics Kálmán vagy Kuczora Gyula. A 60 éves korában elhunyt Körtvélyessy Péter fényképe mögött klubjának és munkásságának legnagyobb diadalát, a 2009-ben elnyert LEN-kupát is kiállították, majd egy kék-fehér kockás csapatzászlót is kifeszítettek a bejáratnál. Az emlékezés gyertyáit Körtvélyessy Péter özvegye, Juhász György technikai igazgató és Varga Péter csapatkapitány gyújtották meg, az emlékező csapattagok, barátok és sporttársak ezután helyezték el saját mécseseiket.

Körtvélyessy Péter októberben lett volna 61 éves.

no images were found

Előző sztori

Kutatócsoport vizsgálja a fukusimai atomkatasztrófa hatását

Következő sztori

Hőségriadó – Itassuk a madarakat!