Sport

Gyermekfoci: RTE-sikerek Szegváron + FOTÓK

Gyermekfoci: RTE-sikerek Szegváron + FOTÓK

2011. július 6., szerda
Gyermekfoci: RTE-sikerek Szegváron + FOTÓK
A Rendőr TE 2000-es és 2002-es születésű focistákból álló csapatai június utolsó vasárnapján Szegváron szerepeltek, s az idény utolsó tornáján egy arany- és egy ezüstéremmel gazdagodtak. A Rendőr TE 2000-es születésű játékosokból álló csapata - melyből ezúttal hiányzott Bodnár Péter, Stammer Szabolcs és Lévai Dominik - Törökszentmiklós, Szentes, Szegvár, Deszk csapataival mérte össze tudását, és három győzelemmel valamint egy vereséggel a második helyen végzett. A lebonyolított torna lehetőséget biztosított arra, hogy a gyerekek az iskola befejezése, valamint a kiemelkedő egri torna után könnyed, minden kötöttségektől mentes mérkőzéseket játszhassanak. Az idény utolsó tornáját így ezüstéremmel ünnepelhették a fiúk, akik a következő idénytől várhatóan már nagypályán hozzák a szegedi labdarúgásnak a kiemelkedő eredményeket.

Eredmények, 2000-es korosztály:

Törökszentmiklós - RTE 2-1 Szentes - RTE 0-5 RTE - Szegvár 3-0 RTE - Deszk 5-1 Az ezüstérmes csapat tagjai: Takács János, Tápai Dominik, Benkocs Dániel, Szekeres Gergő, Csongrádi Benjamin, Gogó László, Godó Dániel, Kovács Patrik, Albert Csaba, Vári Bence, Gémes Máté, Réti-Szabó Tamás, Oláh Levente. A 2000-es korosztály legjobb kapusa: Takács János (Rendőr TE) A szegvári tornán részt vett az RTE 2002-es korosztályos csapata is Szűcs Sándor edző vezetésével, ők a Szegvár, a Szentes, a Törökszentmiklós és a Makó két csapata ellen kellett megmérkőzzenek. Az RTE fiatal labdarúgó-palántái igazán kitettek magukért, hiszen minden mérkőzésüket megnyerve utasították hátuk mögé ellenfeleiket, majd a szintén veretlen szentesi gyermekekkel mérték össze tudásukat, s mindent eldöntő, izgalmas mérkőzést követően szerezték meg az első hellyel járó aranyérmet. Idényzárásként jól jött ez a siker. Kipirult arccal, büszkén átvett érmekkel kezdhették meg – edzéseket tekintve – jól megérdemelt nyári szünetüket.

Eredmények, 2002-es korosztály:

RTE – Szegvár 7-0 RTE – Szentes 5-2 RTE – Törökszentmiklós 3-0 RTE – Makó I. 3-2 RTE – Makó II 4-0 A tornagyőztes csapat tagjai: Zékány Botond, Sóti István, Pintér Dániel, Szántó Adrienn, Lévai Szabolcs, Masa Rajmund, Markovits Levente, Ördögh Ákos, Petheő Bence, A 2002-es korosztály legjobb kapusa: Zékány Botond (Rendőr TE)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.