Bulvár

Ágyba bújtak a rendőrök elől a tolvajok Vásárhelyen

Ágyba bújtak a rendőrök elől a tolvajok Vásárhelyen

2011. július 15., péntek
Ágyba bújtak a rendőrök elől a tolvajok Vásárhelyen

Lényegesen több rendőr teljesít szolgálatot a megszokottnál Hódmezővásárhelyen egész nyáron. A fokozott ellenőrzés célja a bűncselekmények megelőzése, az állampolgárok szubjektív biztonságérzetének erősítése. Ennek eredményeként ma hajnalban vastolvajokat értek tetten az egyenruhások a Bolgár utcában.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Akció Osztály munkatársai az egyik városi telephelynél arra lettek figyelmesek, hogy három személy feléjük közelít kezükben egy telephelyről származó alkatrésszel. Felszólították őket, hogy álljanak meg, erre eldobták a náluk lévő vasat, majd futásnak eredtek. Egy 19 éves férfit a rendőrök a helyszínen elfogtak, két társuk azonban elfutott. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság munkatársai ekkor érkeztek a telephelyre, majd mivel ismerték a tetten ért fiatalt, a helyszíntől 150 méterre lévő lakásukhoz mentek, ahol megtalálták két társát is, egy 20 éves fiatalembert és egy 15 éves fiút. Ők addigra gyorsan ledobálták a ruháikat és alvást színleltek. A rendőrök mindhárom gyanúsítottat előállították, lopás miatt indult ellenük büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.