A Szeged 2011 második edzésén sincsenek új nevek + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

no images were found

Megtartotta második edzését a Szeged 2011 NB II-es csapata. A tréninget ezúttal már Takács László vezetőedző vezényelte. A szerdai első találkozás óta új játékosok nem érkeztek, a jövő héten várhatóak próbajátékra jelentkező focisták.

Ahogyan arról már szerdán beszámoltunk, megkezdte a felkészülést Szeged új NB II-es focicsapata. A keretben egyelőre szinte csak KITE-játékosok mozognak, a szerbekről már biztosan tudható, hogy eligazoltak, Pálinkó Mátéhoz és Huszárik Zsolthoz (Ausztriába távozott) hasonlóan.

A Szeged 2011 szakmai vezetése kedden Makón tett látogatást, szerdán pedig a Felső Tisza parti stadionban találkozott a KITE-Szeged keretével (az edzésen megjelent játékosok teljes névsorát szerdai cikkünkben olvashatják). Bozóky Imre röviden vázolta a játékosoknak a terveket, majd kivonultak az első tréningre, amit a csapat játékosedzője, Brinszky Adrián vezényelt le. A csütörtöki edzésen már Takács László osztotta az utasításokat, s így lesz ez a továbbiakban is. A keret jövő héten alakul ki a tervek szerint, július 25-én pedig indul a gyulai edzőtábor.

no images were found

Default thumbnail
Előző sztori

Avar kori duplasír az M43-as autópálya feltárásánál

Default thumbnail
Következő sztori

A Pentagon közzétette kiberbiztonsági stratégiáját

Legutóbbi hasonló cikkek