Bulvár

Viharra, zivatarra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Viharra, zivatarra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

2011. június 4., szombat
Viharra, zivatarra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Heves zivatarokra, nagy mennyiségű csapadékra kell számítani szombat este, ezért az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) riasztást adott ki az ország területére.

Az OMSZ honlapja szerint Nyugat-Dunántúlon és Dél-Dunántúlon intenzív záporokhoz és zivatarokhoz társulva nagy mennyiségű csapadék hullhat, ami helyenként meghaladhatja az 50 millimétert is. Az ország többi területén is várható eső, helyenként zivatar, 25-30 milliméter csapadék hullhat rövid idő alatt. Vasárnap estig: napos és erősen gomolyfelhős helyek és időszakok egyaránt lesznek, zápor, zivatar bárhol kialakulhat, néhol felhőszakadás, jégeső is lehet. Vasárnap a déli, délkeleti szél megélénkül, zivatarok környezetében átmenetileg erős, vagy viharos széllökésekre is számíthatunk. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 26 és 32 fok között lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.