Sport

Újabb kérdőjelek a szegedi női kosárlabda körül

Újabb kérdőjelek a szegedi női kosárlabda körül

2011. június 23., csütörtök
Újabb kérdőjelek a szegedi női kosárlabda körül

Újabb sajtónyilatkozatot juttatott el szerkesztőségünk részére a Mediteam Szeged Zrt., mely szerint megszüntetik az együttműködést a korábban Szeviép-Szeged, utóbb Mediteam Szeged néven futó női kosárlabdacsapatot üzemeltető Szeviép Kft.-vel. A nyilatkozatot alább, változtatás nélkül közöljük.

Sajtónyilatkozat

Sajnos nem vezettek eredményre a névadó szponzor Mediteam Szeged Zrt. és a Kosárlabda Szövetség tárgyalásai. Egy új cég létrehozása és a „tiszta lappal” indulás a névadó szponzor eredeti szerződési feltétele volt. A Szövetség képviselői által előzetesen elfogadott megállapodásnak a Szövetség által kezdeményezett utólagos kiegészítését, a Szeviép Kft-vel való indulást a bajnokságban a névadó szponzor elfogadhatatlannak tartotta. A létrehozott új cég egyértelmű NEM-et kapott a bajnokságban való indulás lehetőségére. A döntést a névadó szponzor tudomásul veszi és kénytelen a Szeviép Kft-vel megkötött szerződéseket megszüntetni. Az indulási jog jelenleg is a felszámolás alatt lévő Szeviép Zrt. tulajdonában lévő Szeviép Szeged Női Kosárlabda Kft.-t illeti, ezért a csapat sorsáról és az indulás lehetőségéről a Kft. ügyvezetése fog dönteni. A Magyar Bajnokság nevezési határideje 2011.07.15.

Szeged, 2011.06.23.

Mediteam Szeged Zrt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.