Bulvár

Őrizetben a viperás rabló

Őrizetben a viperás rabló

2011. június 1., szerda
Őrizetben a viperás rabló

Rablás bűntett kísérlete miatt vett őrizetbe a Szegedi Rendőrkapitányság egy hajléktalan férfit tegnap - tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőt.

A megalapozott gyanú szerint az 55 éves szegedi hajléktalan hétfőn a déli órákban az Anna kútnál odament egy padon ülő nőhöz, majd a nála lévő viperával hadonászni kezdett és pénzt követelt tőle. A bűncselekményt egy közelben dolgozó férfi szakította meg, aki elvette az elkövetőtől a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt, majd szó szerint elhajtotta a hajléktalant onnan. A férfi a viperát egy kukába dobta. A kiskunfélegyházi sértett csak hazaérkezése után, az ottani rendőrkapitányságon tett feljelentést. A szegedi nyomozók az adatgyűjtés és a személyleírás alapján tegnap megtalálták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható hajléktalan férfit, akit elő is állítottak. Kihallgatását követően rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.