Bulvár

Motort akartak javítani a lopott fokhagyma árából

Motort akartak javítani a lopott fokhagyma árából

2011. június 28., kedd
Motort akartak javítani a lopott fokhagyma árából

Tetten érte a tulajdonos azt a három makói diákot, akik ellopni készültek 40 láda fokhagymát – tájékoztatott Jászai Linda, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

40 ládányi, csaknem félmillió forint értékű fokhagymát készült lopni három diák Makó külterületén, múlt hét pénteken - de egy arra járó helyi lakos telefonhívására - a hagyma tulajdonosa még időben kiért a helyszínre és a fiúk feltartóztatása mellett értesítette a rendőröket. A kiérkező egyenruhások elfogták a diákokat és lefoglalták az - addig 12 ládával leszedett - fokhagymát. A tizenéves fiúk, egyikük nagyapjának kisteherautójával indultak útnak és egy korábban összetört motor kijavítására, illetve ruhák vásárlására szánták a fokhagyma eladásából származó összeget. A Makói Rendőrkapitányság lopás kísérlete miatt indított büntetőeljárást a két 17, és az egy 16 éves diákkal szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.