Bulvár

Lökdösődött a csokitolvaj

Lökdösődött a csokitolvaj

2011. június 29., szerda
Lökdösődött a csokitolvaj

Nehezen viselte, hogy tetten érte a biztonsági őr, ezért eldobálta a lopott csokit és lökdösődni kezdett egy tolvaj tegnap reggel Szegeden.

A 48 éves hajléktalan férfit már többször tetten érték, ezért a biztonsági őr fokozottan figyelte a mozgását. Eközben ki is szúrta, hogy a polcokról csokoládét pakol a táskájába. Odalépett a férfihoz, majd megkérte, hogy menjen vele a biztonsági szobába. A tolvaj erre dühbe gurult, eldobálta a csokit, majd lökdösni kezdte a biztonsági őrt, illetve a személyzet két tagját is, akik kollégájuk segítségére keltek. A helyszínre érkező rendőrök átvizsgálták a férfi csomagját, ennek során előkerült még egy tábla csoki. A férfit előállították, lopás és garázdaság miatt indult ellene büntetőeljárás. Kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette, várhatóan 72 órán belül bíró elé áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.