Bulvár

Hat határsértő egy nap alatt

Hat határsértő egy nap alatt

2011. június 27., hétfő
Hat határsértő egy nap alatt

Hat határsértőt fogtak el a határrendészek az országhatár közelében vasárnap - közölte Jászai Linda rendőrségi sajtószóvivő.

Nem volt szerencsés a tegnapi napja annak a négy tunéziai férfinek, akiket a délelőtti órákban a lakossági bejelentésre kiérkező egyenruhások igazoltattak Kiszombor külterületén. Az intézkedés során egyikőjük sem tudta igazolni az országban való jogszerű tartózkodását. A négy tunéziaival szemben idegenrendészeti eljárás van folyamatban. Illegális határátlépőket fogtak a határrendészek vasárnap a kora hajnali órákban Nagylak külterületén. Figyelmüket a stabil hőkamera jelzése keltette fel, amelynek segítségével elfogták a két algériai állampolgárt. Mivel egyikük sem először próbálkozott ily módon hazánk területére lépni, velük szemben beutazási és tartózkodási tilalom megsértése gyanújával büntetőeljárás indult - tudatta a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.