Bulvár

Beragadt gázkarra hivatkozott a román határsértő

Beragadt gázkarra hivatkozott a román határsértő

2011. június 23., csütörtök
Beragadt gázkarra hivatkozott a román határsértő

Beragadt a motorjának gázkarja, ezért nem állt meg a határon. Legalábbis ezzel mentegette magát egy román férfi tegnap este, miután elfogták a határrendészek – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Nem állt meg a kiszombori határátkelőhelyen, hanem keresztülhajtott azon egy 41 éves román férfi tegnap este. A határrendészek értesítették a közelben intézkedő kollégáikat, akik szabályos karjelzésekkel jelezték a segédmotoros-kerékpárral közlekedő férfinak, hogy álljon meg, de ő ennek ellenére továbbhajtott. Végül rendőrautóval eléhajtottak, így sikerült elfogni. Meghallgatása során azt vallotta, hogy Németországba indult, de a határ előtt beragadt a motor gázkarja, emiatt nem tudott megállni. Ennél valószínűbb magyarázat az, hogy ki akarta vonni magát az intézkedés alól, mivel Romániában három hete elvették a vezetői engedélyét és a járművezetéstől is eltiltották 2013-ig. A férfi ellen szabálysértési eljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.