Bulvár

Az elmúlt nap 135 közúti balesetéből kettő volt halálos

Az elmúlt nap 135 közúti balesetéből kettő volt halálos

2011. június 12., vasárnap
Az elmúlt nap 135 közúti balesetéből kettő volt halálos

A rendőrség az elmúlt 24 órában 135 közúti közlekedési balesetnél intézkedett, két balesetben két ember vesztette életét, 14 baleset súlyos, 38 pedig könnyű sérüléssel járt - tette közzé a rendőrség a honlapján vasárnap.

A közlemény szerint további 81, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt. A rendőrség azzal számol, hogy a hétfő délelőtti óráktól 30-60 percet kell várakozni Csongrád megyében a röszkei autópálya-határátkelőhelyen a belépő irányban. Hajdú-Bihar megyében a csíksomlyói búcsú miatt Ártánd közúti határátkelőhelyen a személyforgalomban a várakozás 60-90 perc is lehet hétfőn és kedden. Ártándnál a belépő irányban a teherforgalomban is várható 30-60 perces torlódás a hétvégi kamionstoppal összefüggésben hétfőn az esti óráktól a kedd hajnali órákig. A közlemény szerint Záhonynál is várható forgalomtorlódás. A személyforgalomban vasárnap a be- és kilépő irányban 60-120 perces várakozás kialakulásával számol a rendőrség. A teherforgalomban a hétvégi kamionstopot megelőző és az azt követő időszakban kilépő irányban 4-6 órás várakozással kell számolni, ennek mértéke függ az ukrán határ- és vámellenőrzés ütemétől. Barabás és Beregsurány közúti határátkelőhelyen is kialakulhat torlódás, vasárnap a be- és kilépő irányban a várakozási idő 60 perc lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.