Közélet

A szegedi Jobbik kiáll a Belvárosi mozi mellett

A szegedi Jobbik kiáll a Belvárosi mozi mellett

2011. június 22., szerda
A szegedi Jobbik kiáll a Belvárosi mozi mellett

A Belvárosi mozi bezárása körül nem csitulnak a kedélyek, az egyik szegedi közösségi portálon külön oldalt is létrehoztak a tiltakozók. Mivel az új ügyvezetőt a Fidesz-KDNP frakció nevezte ki, e két pártot is érik támadások. A Jobbik most sajtóközleményben nyilatkozott, hogy kiáll a mozi mellett.

„A Jobbik Szegedi Szervezete kiáll a Belvárosi mozi további működése mellett. Reméljük, hogy a hibákat mihamarabb orvosolni tudja a fenntartó, mert ez a mozi minden szegedi számára és számunkra is nagyon fontos. A külföldi multik által fenntartott mozik helyett inkább Szeged patinás filmszínházát kellene, hogy a politika és a közönség támogassa. Fontos kérdésnek tartjuk, hogy ki a felelős ezen irdatlan állapotokért. Az elektromos hálózat és a tűzvédelmi eszközök állapota ahhoz hasonlít, mintha színesfém-tolvajok vezettek volna egy kábelgyárat. Ezért kérjük

Solymos László

alpolgármestert és az átvizsgáló bizottságot, hogy vizsgálják ki

Boros Gyula

volt igazgató felelősségét a kialakult helyzetért!” – olvasható a Jobbik Szegedi Szervezetének nyilatkozata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.