Gazdaság

Vasúti kedvezmények a Balatonhoz utazóknak

Vasúti kedvezmények a Balatonhoz utazóknak

2011. május 1., vasárnap
Vasúti kedvezmények a Balatonhoz utazóknak

A Balatonhoz utazók május 1-jétől az idén is vásárolhatnak "Balaton Mix" utazási jegyet, ami a MÁV-Start Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. közös ajánlata a nyári szezonra, továbbá a kerékpárok szállításához is kedvezményt nyújt a vasúttársaság májusban - közölte a MÁV-Start.

A kombinált jeggyel a Balaton körüli vonatok és a menetrend szerinti balatoni hajójáratok vehetők igénybe díjmentes kerékpárszállítási lehetőséggel. A jegy felnőtt, gyermek, és családi változatban is kapható. A megvásárolt Balaton Mix jegyhez 50 kilométer feletti távolság esetén további 50 százalékos menettérti kedvezményt is biztosít a vasúttársaság. Májusban kedvezményes, 400 forintos Balaton kerékpárjegyet is árusítanak a vasúti pénztárak. A jeggyel az ország bármely részéről egységes áron lehet kerékpárokat szállítani a Balaton parti állomásokra, és egy napon belül korlátlan számban fel és le lehet szállni velük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.