Szórakozás

SZEGEDma Plusz minden nap élőben a Szegedi Borfesztiválról!

SZEGEDma Plusz minden nap élőben a Szegedi Borfesztiválról!

2011. május 12., csütörtök
SZEGEDma Plusz minden nap élőben a Szegedi Borfesztiválról!

Pénteken indul a Szeged Napja ünnepségsorozat részeként a XVII. Szegedi Borfesztivál, s ezzel párhuzamosan a Rádió Plusz és a SZEGEDma.hu élő esti műsora a város szívéből a Széchényi térről. A fesztivál végéig minden este 18.30-tól élő bejelentkezésekkel szórakoztatjuk a rádióhallgatókat és az internetezőket, meghívott vendégekkel készítve (online) interjúkat.

A május 13-ától 22-éig borünnep alatt minden este Szeged és az ország ismert közéleti személyiségei, borászai beszélnek borról, gasztronómiáról, kultúráról, művészetről, a mindennapi életről. A műsort 18.30 és 20.30 között hallgathatják meg a Rádió Pluszon, illetve az elhangzottak online követhetik a SZEGEDma.hu-n, ahol tudósításunkat fotókkal, videókkal is illusztráljuk majd. Jöjjön el, legyen Ön is a vendégünk! Keresse a Rádió Plusz és a SZEGEDma.hu közös standját május 13-ától! Figyelje közvetítésünket nap mint nap!

(Rossz idő, nagy eső esetén a Rádió Plusz stúdiójából közvetítünk.)

Az első napok meghívott vendégei:

Május 13. (péntek) 18.30-20.30:

Licsicsányi Ilona, a Szegedi Városkép Kft. ügyvezetője és Balla Géza (borász, Ménesi borvidék)

Május 14. (szombat) 18.30-20.30:

Botka László, Szeged polgármestere és Frittmann János borász (Soltvadkert)

Május 15. (vasárnap) 18.30-20.30:

Kocsis Mária (a Szegeden zajló XI. Magyar Mazsorettbajnokságról) és Ungerbauer György borász (Csongrád)

Május 16. (hétfő) 18.30-20.30:

Oláh János, a Szegedi Borbarátok Társaságának elnöke és Lantos Szabolcs hagyományos technikákat alkalmazó fiatal borász (Soltvadkert)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.