Szegedi lakos írásbeli figyelmeztetése Botka Lászlónak

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Én mint szegedi lakos és a polgármester munkáltatója ezennel írásbeli figyelmeztetésben részesítem Botka Lászlót és kabinetjét, mert állításával ellentétben nem képviselik teljes mértékben a város polgárainak érdekeit, megengedhetetlen nyilatkozataikkal, a polgármester városi közgyűlésben mutatott magatartásával nem viselkedik felelős városvezetőként.

Az elmúlt években ő és kabinetje ugyan jobbító szándékot mutatva Szeged épülését és szépülését tűzte zászlajára, azonban két éve a városban különös állapotok uralkodnak. Sem a villamosrekonstrukció, sem az „új pálya” építése nem úgy történik, ahogy ezt elvárná egy adófizető, szegedi lakos. A folyamatos jogi kibúvók, „csűrcsavarok”, a végtermék egymásra tologatása, a különböző politikai és „szakmai” nyilatkozatok tömkelege árnyékában a nagyberuházások folyamatosan megkeserítik életemet.
A hangzatosan kinyilatkoztatott kötbérmilliók, sőt már százmilliók ellenére Szeged ementáli sajtra hajazó útjain araszol gyalogos, autós, busz és troli. Hagymázas „genomikai susnyások”, milliókat felemésztő, senki által nem kért beruházások tömkelege viszi el adóforintjaimat. A szépnek szánt, de korántsem praktikus Gutenberg utca a mai napig az építőipari kézikönyvek „Ezt így ne!” című fejezetének előkelő helyét foglalja el. A Lófara bokatörögető kövezete és gyalogos-kerékpáros káosza veszélybe sodor, ha arra kerekezek, vagy épp sétálni támad kedvem. A fő- és mellékutak koszosak, romosak, a belvárosban illemhelynek már nyoma is alig akad, annál inkább szaporodnak a nyomok a bokrok alján.
Felhívom Botka László figyelmét, hogy polgármesterré én, mint szegedi lakos választottam, így érdekeimet kötelessége képviselni mindenkivel szemben, legyen az az állam, a kormány, bármilyen multicég, kis- és nagyberuházó, külföldi vagy épp magyar.
Figyelmeztetem Botka László polgármestert, hogy Szegedhez méltatlan magatartását, megnyilatkozásait ne folytassa tovább, mert munkáltatóként és tulajdonosként intézkedéseket fogok eszközölni és kezdeményezni.

Előző sztori

A szerb jobboldal szerint komolytalan ötlet a helyi fizetőeszköz bevezetése

Következő sztori

Salakmotor a Telin TV Sportkoktéljában