Négy góllal győzött az NB II-es ligaválogatott szerbek ellen Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Labdarúgó NB II-es ligaválogatottak felkészülési mérkőzésén a magyar csapat 5–1-re győzött a szerbek ellen Szegeden.

A Horváth Ferenc és Pető Tamás által irányított magyar ligaválogatott a Dombai András (Sztankó Gábor, 45.) – Pirka Tamás (Oláh Gergő, 70.), Kovács Zoltán (Kornis Attila, 45.), Tóth Imre (Vattai Balázs, 45.), Éles SzilárdWittrédi Dávid, Albert Ádám (Farkas Péter, 70.), Domonkos Bálint (Gulyás Máté, 60.), Pákolicz Dávid (Frőhlich Roland, 80. ) – Germán Tamás (Makra Zsolt, 46.), Granát Balázs (Szabó Tamás, 65.) összetételben szerepelt a mérkőzésen.

Az első félidő jó iramú, harcos, kiegyensúlyozott játékot hozott – olvasható az MLSZ honlapján. A mieink keményen, határozottan léptek fel már a találkozó elejétől, és Albert Ádám révén a vezetést is sikerült megszerezni, de a szerbek a szünet előtt egyenlíteni tudtak. A fordulás után a magyar ligaválogatott állva hagyta ellenfelét, Granát Balázs, majd Wittrédi Dávid is betalált, Szabó Tamás pedig duplázni tudott, így az NB II-es mezőny fiataljai a hajrában gálaelőadást tartva magabiztos, 5–1-es győzelmet arattak.

(Forrás: nemzetisport.hu)

Előző sztori

Hátország: Zádori Krisztián ötösével nyert a Volán Makón

Következő sztori

Labdarúgás: a megyei III. osztály szerdai eredményei