Sport

Labdarúgás: sima IKV-siker az Öttömös ellen

Labdarúgás: sima IKV-siker az Öttömös ellen

2011. május 29., vasárnap
Labdarúgás: sima IKV-siker az Öttömös ellen

Magabiztosan verte az alsóházhoz tartozó öttömösieket a Kiss Ferenc irányította szegedi együttes a megyei III. osztály szombati összecsapásán.

Közepes iramú és színvonalú mérkőzésen az első félidei jó játékával biztos, kétgólos előnyhöz jutott a hazai csapat. Szünet után feljavult az Öttömös együttese, de támadásaikban kevés elképzelés és sok pontatlanság volt, az Alsóváros különösebb erőlködés nélkül tartotta otthon a három pontot a tabella utolsó előtti helyezettjével szemben. A jövő hét szombatján a második-harmadik helyért versenyben lévő HFC III. otthonába látogat a szegedi alakulat, és a tavalyi eredménnyel ki is egyezne. (Ősszel

Takács P.

korai góljával 1-0-ra legyőzték a vásárhelyieket.) Az IKV egyébként jelenleg 49 pontos, s a forduló előtt a nyolcadik helyen tanyázott, de egy jó hajrával akár még a hatodik pozíció is elérhető számára.

A megyei III. osztály 31. fordulójában:

IKV Alsóváros SE – Öttömös SE 2-0 (2-0)

Szeged, Szabadság tér, 50 néző, vezette: Szűcs D. (Szalai A.).

IKV Alsóváros:

Farkas I. – Csúcs Á., Kéri, Takács P., Török – Daróczi, Tóth G., Szentágotai, Szepesi – Káity, Martonosi A. (Pipicz 46').

Edző:

Kiss Ferenc.

Öttömös:

Rózsa – Veres Cs., Veres J., Szécsi, Tóth-Szeles T., Somlyai, Bata T., Mulati (Barna 70'), Kertész-Kovács V., Kovács M., Gyöngyösi (Kun-Szabó 46').

Gólszerző:

Szepesi (10'), Daróczi (11-esből 23')

A meccs krónikája:

10. perc:

Szép hazai támadás végén Káity pontos labdát adott a védők közül kilépő Szepesi elé, és a középpályás 14 méteres lövése a kapufa érintésével a jobb alsó sarokban kötött ki; 1-0.

23. perc:

Szepesit a büntetőterületen belül vágták fel. A 11-est Daróczi biztosan küldte a jobb sarokba; 2-0.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.