Sport

Labdarúgás: létszámhiány miatt szakadt félbe a meccs Csanyteleken

Labdarúgás: létszámhiány miatt szakadt félbe a meccs Csanyteleken

2011. május 15., vasárnap
Labdarúgás: létszámhiány miatt szakadt félbe a meccs Csanyteleken

Ezúttal sem tudták gond nélkül lebonyolítani a Csanytelek – Szegvár meccset a megyei II. osztályban. Néhány hete a szegváriak nem álltak ki, ezúttal pedig nyolc fővel érkeztek, ami nem sok jót ígért...

A megyei II. osztály alsóházának szombati mérkőzésére a Szegvár csapata nyolc fővel érkezett. Tizenöt perces késéssel kezdődött a játék. Az ötödik csanyteleki gól után az 55. percben „megsérült”

Galambosi

, majd rá öt percre

Rácz

is, így a Szegvár csapata hét fő alá csökkent. A játékvezető az ápolások után megkérdezte a sérülteket, hogy folytatják-e a játékot, ők erre nemmel válaszoltak, így

Csuka

sporttárs a 65. percben lefújta a találkozót – tudósított

Kurucz Zoltán

, a Csanytelek elnöke. Érdekesség a találkozóval kapcsolatban, hogy ezelőtt öt fordulóval a Szegvár nem jelent meg Csanyteleken, olyan indokkal, hogy nem akarnak egy „tízest” kapni, inkább bukják el 3-0-val a meccset. A labdarúgó-szövetség versenybizottsága meg is ítélte a Csanytelek javára a 3 pontot, 3-0-s gólkülönbséggel, valamint a meg nem jelenés miatt megfosztotta a Szegvárt pályaválasztói jogától, és kötelezte a mérkőzés Csanyteleken való lejátszására. Az ifjúsági mérkőzést azért halasztották el, hogy a felnőttek ki tudjanak állni, de így is csak nyolc játékossal sikerült megérkezniük – írta az elnök. A derbi így ismét az MLSZ Csongrád Megyei Területi Igazgatóságának bizottságai elé kerül, ám aligha kétséges, milyen döntés születik majd. A bajnokság valamennyi hétvégi eredményét és tabelláját vasárnap este közöljük.

A labdarúgó megyei II. osztály alsóház 6. fordulójában:

Csanytelek SC – Szegvár SK: 5-0-s csanyteleki vezetésnél a 65. percben félbeszakadt.

Csanytelek, 100 néző, vezette: Csuka.

Csanytelek:

Kanó – Bátki B., Juhász, Kovács (Domokos), Deák (Gál), Bálint, Kádár, Kósa, Mészáros, Tápai, Bátki D. (Rédei).

Szegvár:

Szilágyi – Vígh, Bereczki, Piti, Rácz, Szűcs, Gémes, Galambosi.

Gólszerzők:

Tápai 2, Bátki B., Kovács, Kósa.

Jók:

Mészáros, Juhász, Gál, illetve Szűcs.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.