Kosárlabda: vereséggel zárt a Kosársuli

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A nem éppen ideális utazási körülmények miatt edző nélkül lépett pályára Az EnterNet Vásárhelyi Kosársuli NBvI/B csoportos kosárlabda csapata a bajnokság zárófordulójában. Az irányító nélkül felálló kék-sárgák nem bírtak a Sopronnal, a hazaiak magabiztos győzelmet arattak.

Két személyautóban nyomorogva és edző nélkül indult utolsó meccsére a Kosársuli, hiszen Elek András nem fért be a kocsikba tíz játékosa mellé. Ennek és a sérült kosarasok hiányának köszönhetően – a múlt héten az egyetlen irányító Szilágyi is kidőlt – nem éppen ideális helyzetben kezdődött a találkozó. Az első negyedben az év legjobb soproni játékosának választott alacsony irányító Bausz vezetésével 11-0-ra meglépett a SMAFC. Az első tíz perc végére azonban Utasinak és Vasnak köszönhetően még sikerült feljönni öt pontra.

A vendégek zónavédekezése megzavarta a soproniakat, és csak lerohanásokból tudtak betalálni. Sokat hibázott az EnterNet Kosársuli, Bocsárdi eredményes távoli dobásai és Csaplár-Nagy palánk alatti játéka már biztos tíz pont fölötti Sopron vezetést eredményezett.

A vásárhelyieknek még volt egy lehetősége a felzárkózásra, Vas kosaraival tíz alá olvadt az előny. Ezután azonban már a hazaiak kerültek nyeregbe, a harmadik negyedben el is dőlt a mérkőzés. A mérkőzés vége 93-68, a sérülésektől megtizedelt Enternet Vásárhelyi Kosársuli vereséggel zárta a szezont.

SMAFC-NYME – Enternet Vásárhely 93-68 (23-18, 21-14, 27-15, 22-20)
Sopron, 200 néző. Vezette: Török, Dombay.
SMAFC: Bausz 7/3, KARÁCSONYI 7/6, Szlávik 11/3 Kovács B. 6, CSAPLÁR-NAGY 17. Csere: BALOGH 16, Halász 7/3, BOCSÁRDI 11/3, Forrai 5/3, Vesztergom Z. 4, Czeller 2, Gaál -. Vezetőedző: Vetési Imre
Hódmezővásárhely: Utasi 11/3, Rácz 2, Schéda 4, VAS 28/12, Kukla 6. Csere: Bartucz 6, Mócsai 2, Gerzsa, 5 Czuprák 4. Játékos-edző: Utasi Gábor.

Vetési Imre, a SMAFC edzője: “Méltóképpen zártuk a szezont, helyenként gálaelőadást tartva. Gratulálok a srácoknak az egész éves hozzáállásukhoz és a negyedik hely megszerzéséhez.”

Utasi Gábor, a Vásárhely megbízott edzője: “A szimpatikus soproni csapat ellen tartalékosan, a hosszú utazás után ennyire futotta.”

Default thumbnail
Előző sztori

Biliárd: első osztályú diadal, ikszek a második vonalban

Default thumbnail
Következő sztori

Baleset a 451-esen

Legutóbbi hasonló cikkek