Közélet

Jobbik: a szegedi LMP az MSZP mellett áll

Jobbik: a szegedi LMP az MSZP mellett áll

2011. május 30., hétfő
Jobbik: a szegedi LMP az MSZP mellett áll

A Jobbik Szegedi Szervezete szimbolikusnak tartja, hogy az LMP képviselője a pénteki közgyűlésen az MSZP-t és az SZDSZ utódfrakcióját támogatta Gömbös Gyula díszpolgári címével kapcsolatos ügyben - olvasható a párt hétfő délelőtt kiadott sajtóközleményében.

"Miközben országosan fokozatosan kirajzolódik az LMP liberális arculata és az SZDSZ helyébe lép, addig a szegedi (lehet)mások önmérsékletet tanúsítottak. A legutóbbi közgyűlés azonban bebizonyította, hogy míg a szegedi nyilvánosság előtt zöld pártként definiálják magukat, a valóságban igazodnak pártjuk liberális irányához. A közgyűlés megmutatta, ha értékek mentén kell állást foglalniuk besorolnak az MSZP és az SZDSZ utódfrakciója mögé. Az LMP csak annyira zöld, mint amennyire az SZDSZ kék volt! Liberális ez is, liberális az is csak más színű köntösben" - közli

Varga Antal

, a szegedi Jobbik alelnöke a sajtóanyagban, amely így zárul: "Ezek után még kétkedő szegedi lakosoknak azt javasoljuk, kérdezzék meg a szegedi LMP-t, hogy az állampolgárokért tenni akaró (szebb jövőért) polgárőrök, vagy a cigánybűnözők pártján vannak-e?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.