Jobbik: a szegedi LMP az MSZP mellett áll

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Jobbik Szegedi Szervezete szimbolikusnak tartja, hogy az LMP képviselője a pénteki közgyűlésen az MSZP-t és az SZDSZ utódfrakcióját támogatta Gömbös Gyula díszpolgári címével kapcsolatos ügyben – olvasható a párt hétfő délelőtt kiadott sajtóközleményében.

“Miközben országosan fokozatosan kirajzolódik az LMP liberális arculata és az SZDSZ helyébe lép, addig a szegedi (lehet)mások önmérsékletet tanúsítottak. A legutóbbi közgyűlés azonban bebizonyította, hogy míg a szegedi nyilvánosság előtt zöld pártként definiálják magukat, a valóságban igazodnak pártjuk liberális irányához. A közgyűlés megmutatta, ha értékek mentén kell állást foglalniuk besorolnak az MSZP és az SZDSZ utódfrakciója mögé. Az LMP csak annyira zöld, mint amennyire az SZDSZ kék volt! Liberális ez is, liberális az is csak más színű köntösben” – közli Varga Antal, a szegedi Jobbik alelnöke a sajtóanyagban, amely így zárul: “Ezek után még kétkedő szegedi lakosoknak azt javasoljuk, kérdezzék meg a szegedi LMP-t, hogy az állampolgárokért tenni akaró (szebb jövőért) polgárőrök, vagy a cigánybűnözők pártján vannak-e?”

Default thumbnail
Előző sztori

Kék hírek Hódmezővásárhelyről

Következő sztori

Az államadósságot tekintve Magyarország "háborúban áll"

Legutóbbi hasonló cikkek