Hátország: tovább menetel U16-ban a SZVSE II.

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Összeállításunkban a Szegedi VSE korosztályos együtteseinek bajnoki meccseiről számolunk be. A Bellán János vezette II-es számú serdülőcsapat zsinórban hatodik összecsapását nyerte meg, s az ifik is sikerrel vívták meg rangadójukat.

Megyei I. osztályú ifjúsági bajnokság 24. forduló:

Sándorfalva SK – SZVSE 2-6 (1-3). Sándorfalva, vezette: Király Szilveszter.

A forduló rangadóját online közvetítettük, a részleteket ide kattintva olvashatják el.

Toborzó

A Rendőr TE labdarúgó-szakosztálya várja mindazon gyermekek és szülők jelentkezését, akik a labdarúgás iránt érdeklődnek. Az edzések helyszíne: a Hunyadi téri sportpálya (Dózsa-pálya). Érdeklődni lehet Sahin-Tóth Dezső ügyvezetőnél (tel.: 30/985-25-86).

A SZVSE 53 ponttal vezeti a tabellát a 47 pontos Sándorfalva, a 46 pontos (egy meccsel kevesebbet játszott) Csongrád, a 45 pontos Tápé és a 44 pontot gyűjtött Mórahalom előtt.

U16-os megyei bajnokság Homokháti csoport 18. forduló:

SZVSE II. – Zsombói Sprint SE 1-0 (0-0). Szeged, vezette: Bujdosó Richárd.
SZVSE II.: Mészáros L. – Bécsi B., Tóth D., Kis L., Faragó N., Fogas M., Iritz N. (I. Dursun), Sipos Á., Szántó D., Duranyik R., Szabó R. (Hencz Á.). Edző: Bellán János.
Zsombó: Timkó – Tompai, Frankó, Szilágyi, Takács, Gyuris Á., Judik, Törköly, Mocsári, Gyuris B., Maróti (Simo).
Gól: I. Dursun
Kiállítva: Gyuris B.
Jók: az egész hazai csapat

Bellán János: „Nehéz mérkőzésen vagyunk túl egy jó ellenfél ellen, ám csapatomnak sikerült minden tekintetben ellenfele fölé nőni, és megérdemelten győzni. Minden játékosomnak gratulálok!”

U16-os megyei bajnokság Termál csoport 18. forduló:

Kisteleki TE – SZVSE I. 8-2 (4-1). Kistelek, vezette: Lehotai Balázs.
Kistelek: Kordás – Nedeczki, Lajos, Nagy Z., Juhász, Kiss T., Bárkányi B., Jójárt, Kovács D., Csanki, Zsótér.
SZVSE I.: Pigniczki E. – Tóth D., Hencz Á., Komócsin G. (Horváth G.), Kardos K. (Kovács Z.), Fogas M. (Török M.), Iritz M. (Pink R.), Sipos Á., Kalmár Zs., Duranyik R., Kis L. Edző Bellán János.
Gól: Kiss T. 4, Bárkányi, Zsótér, Lajos, Nedeczki, illetve Kis L., Duranyik
Jók: senki a vendégektől

Bellán János: „Csapatom a mai napon igen álmoskás volt, ez eredményezte a vereséget. Levonjuk a tanulságokat, és dolgozunk tovább.”

A Szegedi VSE II. csapata 34 ponttal a Homokháti csoportban továbbra is nagy harcban áll az első három hely valamelyikéért a Zsombóval, a Tápéval és a Csanádpalotával, bármelyik dobogós pozícióba odaérhetnek még a szegedi srácok. A Termál csoportban a 27 pontos SZVSE I. a hatodik pozíciót foglalja el.

Előző sztori

Hátország: nehéz sorozat közepette az FK-sok

Következő sztori

Sajtópályázattal a májrák ellen