Bulvár

Határsértőket és embercsempészt fogtak Mórahalomnál

Határsértőket és embercsempészt fogtak Mórahalomnál

2011. május 28., szombat
Határsértőket és embercsempészt fogtak Mórahalomnál

Határsértőket fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség munkatársai szombaton hajnalban – tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A járőrök nem sokkal éjfél után Mórahalom külterületén figyeltek fel három személyre, akik közül egyikük sem tudta jogszerű magyarországi tartózkodását igazolni. Előállításukat követően megállapították, hogy ketten közülük koszovóiak, míg harmadik társuk szerbiai állampolgár. Utóbbiról kiderült: ő segítette a másik két személyt a határon átlépni, ráadásul beutazási és tartózkodási tilalom hatálya alatt is áll. Így vele szemben embercsempészés, valamint beutazási és tartózkodási tilalom megsértése gyanújával – őrizetbe vétele mellett – büntető-, míg a másik két férfivel szemben idegenrendészeti eljárás indult.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.