Közélet

Rádió Plusz: élőben a borfesztiválról + VIDEÓ

Rádió Plusz: élőben a borfesztiválról + VIDEÓ

2011. május 21., szombat
Rádió Plusz: élőben a borfesztiválról + VIDEÓ

A borfesztivál, illetve a Szeged Napja Ünnepségsorozat zárásának pillanatáig jelen van a Széchenyi téren a Rádió Plusz. Az a megtiszteltetés érte a rádiót, hogy a szervezők felkérték a tavalyihoz hasonló élő bejelentkezésekre - mondta el a Telin TV-nek Konkoly Béla, a Rádió Plusz dél-alföldi régióigazgatója. Az élő bejelentkezéseket a SZEGEDma.hu online interjúk formájában követi.

Minden este két órában, 18.30-tól 20.30-ig élőben jelentkezik a Rádió Plusz a borfesztiválról, és körképet adnak nemcsak a fesztiválról és a borról, hanem a kísérő rendezvényekről is, mint a Hídivásár vagy az Árpád téri események. Minden nap vendéget fogadnak, az egyik a borhoz kapcsolódik - egy borász vagy egy szegedi jeles borszaküzlet képviselője. Bor, bortermelés, borfogyasztási szokások az általában szóba kerülő témák. A borászok mellett közéleti és érdekes személyiségek is a Rádió Plusz sátrának vendégei. Nézze meg a Telin TV Szeged Ma hírműsorának videó-összeállítását!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.