Bulvár

Egy halálos baleset az utakon szombaton

Egy halálos baleset az utakon szombaton

2011. május 29., vasárnap
Egy halálos baleset az utakon szombaton

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlése szerint a közutakon az elmúlt 24 órában a rendőrség összesen 125 közúti közlekedési balesetben intézkedett, egy baleset követelt egy halálos áldozatot. Vasárnap élénk forgalomra kell számítani a közutakon.

A rendőrség hivatalos honlapján közzétett adatok szerint az elmúlt egy nap alatt történt balesetek közül hat volt súlyos, 42-nek pedig könnyű sérültje volt; és további 76, személyi sérülés nélküli, anyagi kárral járó baleset történt. A közutakon várhatóan megélénkül a forgalom a kiskertek és a kirándulóhelyek közelében, ott nagyobb gyalogos- és kerékpáros-forgalomra kell számítani. Az autóutak, autópályák közül sebességkorlátozás van az M0 régi szakaszán, ahol a tervek szerint az év végéig épül a harmadik forgalmi sáv. Hatvanas sebességkorlátozásra kell számítani az M1-es autópálya bal oldalán - Budapest felé - a 17-15. kilométerszelvényekben: burkolatot javítanak, és lezárják a biatorbágyi felhajtót, a haladósávon javítják a burkolatot. A M5-ös bal pályán a 63-56. kilométerszelvényekben a megkezdődött az útburkolat felújítása; a forgalmat átterelik a Szeged felé tartó jobb pályára, ahol szembejövő forgalom mellett kell közlekedni. A határátkelők közül az ártándi, a záhonyi és a barabási közúti határátkelőhelyeken kell esetleges várakozásra felkészülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.