Bulvár

A törzshelyét is meglopta a mórahalmi sorozatbetörő

A törzshelyét is meglopta a mórahalmi sorozatbetörő

2011. május 6., péntek
A törzshelyét is meglopta a mórahalmi sorozatbetörő

Öt üzlethelyiségbe tört be egy 24 éves helybeli fiatalember a mórahalmi gyógyfürdőben szerdán este. A járőrök ismerték fel az elkövetőt egy kocsmában, aki kihallgatásán további betöréseket is beismert – tájékoztatott Szenti Szabolcs, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Három büfébe, egy sütödébe és egy cukrászdába tört be a 24 éves mórahalmi lakos az éj leple alatt szerdán a mórahalmi gyógyfürdőben. Három helyről készpénzt is magával vitt, míg két üzletből üres kézzel távozott. A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse a helyszíni szemle során lefoglalta a biztonsági kamera felvételeit, amit valamennyi rendőr megkapott. Tegnap délután a mórahalmi járőrök az egyik helyi kocsmában igazoltatták a 24 éves fiatalembert, aki pontosan úgy nézett ki, mint akit a fotókon láttak. Előállították, majd házkutatást tartottak nála, ahol további bűncselekményekből származó értékek is előkerültek. A fiatalember ezután megtörte a csendet és beismerte, hogy a gyógyfürdő mellett további betörésekért is felelős. Ő tört be a helyi művelődési központba és annak büféjébe, valamint a helyi iskolába is. Ráadásul azt a kocsmát is ő törte fel korábban, ahol a rendőrök elfogták. Valamennyi helyről főként készpénzt és élelmiszert vitt magával. A Szegedi Rendőrkapitányság Mórahalmi Rendőrőrse kihallgatását követően őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását. Ellen lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.