Gazdaság

Világelsők között a Magyar Posta EMS szolgáltatása

Világelsők között a Magyar Posta EMS szolgáltatása

2011. április 7., csütörtök
Világelsők között a Magyar Posta EMS szolgáltatása

Nemzetközi megmérettetésben arany fokozatot ért el a Magyar Posta EMS szolgáltatása. Ezt a kiemelt elismerést a kézbesítés a nyomonkövetés és az ügyfélszolgálati teljesítmények alapján kapta.

Az EMS Kooperáció folyamatosan méri 164 tagországának teljesítményét annak érdekében, hogy a résztvevő nemzeti posták EMS szolgáltatási szintjét azonos minőségre hozza és ezzel egységes színvonalon tegye elérhetővé azt az ügyfelek számára a világ minden táján. A teljesítményeket szigorú előírások mentén külső független szakértő, a Price Waterhouse Coopers ellenőrzi. A szolgáltatás alapvető minőség meghatározó tényezőit az EMS Kooperáció több mint tíz szempont szerint vizsgáltatja, egy részét eseti mintavétellel, másik részét folyamatosan. Az éves eredmények alapján a teljesítmények legjobbjait arany/ezüst/bronz fokozattal osztályozzák. A mérés eredményeit a tárgyévet követő I. negyedévben teszik közzé a tagországok tájékoztatására. Ezzel a nemzetközi elismeréssel a Magyar Posta a világ EMS-élmezőnyének meghatározó szereplőjévé vált.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.