Sport

SZEGEDma.hu magyar kupa: szerdán játsszák a nyolcaddöntőket

SZEGEDma.hu magyar kupa: szerdán játsszák a nyolcaddöntőket

2011. április 19., kedd
SZEGEDma.hu magyar kupa: szerdán játsszák a nyolcaddöntőket

A nyolcaddöntőkhöz érkeztek a csapatok a SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupában. A mérkőzéseket szerdán 17 órai kezdettel rendezik.

A SZEGEDma.hu Csongrád Megyei Magyar Kupáért még tizenhat együttes verseng, de szerda estére már csak nyolcan maradnak állva. Hatalmas csatákra van kilátás, több nagy rangadó is szerepel a programban, melyek kimenetele szinte megjósolhatatlan.

A nyolcaddöntő kínálata:

Ásotthalom – Sándorfalva, Balástya – KITE-Szeged, Baks – Csongrád, Mindszent – SZVSE-Gyálarét, Csanádpalota – Hódmezővásárhelyi FC, Bütyök Csárda Mártély – Nagymágocs, Szőreg – UTC, Mórahalom – Tisza Volán SC Szeged.

Online

Szerdán 17 órai kezdettel online közvetítésünkben követhetik majd nyomon a nyolcaddöntők alakulását. Csütörtökön 14 órai kezdettel pedig a SZEGEDma.hu szerkesztőségében kerül sor a negyeddöntő nyilvános sorsolására.

Ezt követően a legjobb négy közé jutásért május 4-én (szerdán) csatáznak majd a továbbjutók, az elődöntőkre pedig május 18-án (szerdán) kerül sor. A bronzmeccset és a finálét nagyszabású gála keretében június 1-jén (szerdán) délután rendezi meg az MLSZ Csongrád Megyei Területi Igazgatósága és a SZEGEDma.hu Szegeden, a Felső Tisza parti stadionban. Portálunk díszes vándorserleggel jutalmazza a győztest. A legjobbak pénzjutalomban is részesülnek az igazgatóság jóvoltából: 80, 60, 40, illetve 20 ezer forintot zsebel be az 1-4. helyezett. A magyar kupa országos főtáblájára az első három Csongrád megyei gárda kerül föl az alanyi jogon induló NB II-es Makó FC mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.