Közélet

Lehallgatták a szlovák környezetvédelmi minisztert?

Lehallgatták a szlovák környezetvédelmi minisztert?

2011. április 7., csütörtök
Lehallgatták a szlovák környezetvédelmi minisztert?

A Most-Híd bizonyítékot keres arra, hogy Nagy József környezetvédelmi minisztert is lehallgatta a titkosszolgálat. Ezt Bugár Béla pártelnök jelentette ki Igor Štefanov (SNS) képviselő, volt építésügyi miniszter szavaira reagálva - adja hírül a Felvidék.ma hírportál.

Bugár

legális úton akar bizonyosságot szerezni az állítás igazságtartalmáról. Komolyan foglalkoztatja őt az a kérdés is, hogyan kerülnek ki a titkosszolgálati körökből az információk a lehallgatásokról, amelyek törvényesen és szabályosan történnek a legtöbb esetben. Nagy lehetséges lehallgatásának hírét a TA 3 hírtelevízió tette közzé

Štefanovra

hivatkozva, aki azt állítja, megbízható forrásokból tudja, hogy az faliújságos tender miatti vizsgálat során őt is lehallgatták, további politikusokkal és újságírókkal együtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.