Sport

Kézilabda: fel kell pörögnie a Nánás ellen az SZKKSE-nek

Kézilabda: fel kell pörögnie a Nánás ellen az SZKKSE-nek

2011. április 1., péntek
Kézilabda: fel kell pörögnie a Nánás ellen az SZKKSE-nek

Szombaton Hajdúnánásra látogat a Szeged-Dorozsma-Algyő KSE női kézilabdacsapata az NB I/B 26. fordulójának előrehozott mérkőzésén. Az őszi hazai találkozón komoly hátrányból hozta vissza a meccset Dankó Ervin együttese, és végül szoros meccsen kétgólos vereséget szenvedett. Most idegenben lehet bizonyítani.

Előző hétvégén a lányoknak nem volt fordulójuk, így pihenhettek. Hétfőtől azonban már teljes gőzzel edzettek, hogy a legjobb formájukban lépjenek pályára a hajdúnánási Somorjai László sportcsarnokban. A legjobb formára szükség is lesz, hiszen nehéz mérkőzés vár rájuk: a Hajdúnánás Termál SC a tabella harmadik helyét foglalja el 27 ponttal, míg az SZKKSE a nyolcadik helyen áll 18 ponttal. Az őszi szegedi mérkőzésen az első félidő után kilenc gólos hátrányban voltak Vér Vivienék, de innen feltámadva, végül az utolsó percekig szoros meccsen kaptak ki két góllal. Ezúttal felpörögve kell a pályára lépnie

Dankó Ervin

lányainak, csak így lehet esélyük. Az ifjúsági csapat játszik előbb, azaz a hosszú utazás ellenére lesz egy kis ideje a felnőtt keretnek felkészülni az összecsapásra. A cél természetesen, hogy minden követ mozgassanak meg a győzelem érdekében, ahogyan a decemberi hazai találkozón is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.