Közélet

Biztonsági fórumot tartanak Kisteleken

Biztonsági fórumot tartanak Kisteleken

2011. április 13., szerda
Biztonsági fórumot tartanak Kisteleken

„Otthonaink mindennapi biztonsága” címmel szervez fórumot a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, a Kisteleki Rendőrkapitányság és Kistelek Város Önkormányzata április 15-én a kisteleki Kárpátia Kincsesházban (Kistelek, Kossuth utca 5-7.).

A biztonsági fórum eleme a magánházas övezetben, valamint a külterületen élők biztonságának megteremtése, és ezzel összhangban a vagyonvédelmi eszközök alkalmazásának, telepítésének jelentősége. A fórum 10.30 órakor kezdődik

Nagy Sándor

polgármester és

Lukács János

r. dandártábornok, megyei főkapitány köszöntőjével. Ezt követően

Frank Antal

r. őrnagy, a Kisteleki Rendőrkapitányság vezetője tart tájékoztatót a város közbiztonsági helyzetéről, majd

M. Toronykőy Márta

r. őrnagy, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály vezetője a Tanyaprogram és a külterületi járőrszolgálat tapasztalatait ismerteti. A rendezvényen szó lesz a holland mintájú lakásbiztonsági projektről és az otthonok biztonsága megteremtésének lehetőségeiről is. A fórum keretében alakul meg a kisteleki Tanyakabinet, majd a külterületi segélyhívók alkalmazásának tapasztalatait vitatják meg a szakemberek. A rendezvényen részt vesz

Batiz István

, a Csongrád Megyei Polgárőr Szövetség elnöke,

Piacsekné Kurucsai Erzsébet

, a kisteleki Gondozási Központ vezetője,

Török László

szakértő és a Civil Hírlánc tagjai. A fórumra a szervezők szeretettel várják az érdeklődő lakosságot is, a részvétel díjmentes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.