Bulvár

Az erkélyről lógva sem lógott meg a rabló

Az erkélyről lógva sem lógott meg a rabló

2011. április 12., kedd
Az erkélyről lógva sem lógott meg a rabló

Rablás történt keddre virradó éjszaka folyamán Szegeden az Alsóvároson. Egy 21 éves fiatalt szólított le egy másik fiatalember pénzváltás ürügyén, majd amikor a megállított nem tudott váltani, akkor a leszólító egy kést vett elő, majd a fiatal felé tartva zsebéből kiemelte annak pénztárcáját - közölte Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivő.

Miután a rabló a tárcát eltette, rátámadt a sértettre, megütötte, lábába rúgott, közben a kést folyamatosan felé tartotta. Ekkor felszólította, hogy adja át a telefonját, minek a megtámadott fiatal félelmében eleget tett. Az elkövető ezen a telefonon taxit hívott, majd mielőtt az még a helyszínre ért volna, a támadó a sértett felé szúrt, melynek során – bár a fiatalember elugrott - a kés a combját érte, melyen kisebb sérülés keletkezett. Amikor a taxi megérkezett, a támadó a földre dobta a telefont és a már időközben kiürített tárcát, majd a járművel távozott. A nyomozók az éjszaka folyamán hamarosan megtalálták a férfit az egyik öreg-rókusi lakásban. Amikor meghallotta, hogy jönnek a rendőrök, a teraszon kívánt elmenekülni, pontosabban a korlát aljába kapaszkodva próbált meg észrevétlenül lógni, majd amikor őt meglátták, leugrott, és az udvaron akart tovább menekülni. Innen azonban nem tudott kijutni, a rendőrök elfogták őt. Gyanúsítotti kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette a 30 esztendős szegedi férfit, vele szemben rablás bűntett gyanújával folyik az eljárás - tette hozzá a szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.