Vélemény

Az agresszív kismalac

Az agresszív kismalac

2011. április 6., szerda
Az agresszív kismalac

Be kell, hogy valljuk magunknak, kedves XXI. századi „Földlakók”, hogy bizony változnak az idők, és ezzel párhuzamosan a szerepek is kezdenek felcserélődni. Manapság a nők – előre is elnézést kérve a feministáktól - a háztartás helyett hatalmas cégeket vezetnek és olyan kemények, mint maga Chuck Norris.

A férfiak kozmetikushoz járnak, szőrtelenítik a lábukat, és ”bugyirózsaszín” a kedvenc színük. Uram bocsá’, mi lesz a következő? Rommá gyúrt csajok fogják egymást darabokra törni a Monday Nighton, miközben anyukám sört vedelve böfög a tv előtt és ordítja teli torokból: touchdown? Elég bizarr jövőkép. Mint ahogy az is, hogy szép lassan a sportok királyában, a labdarúgásban is átveszi a játékvezetői hármas helyét a számítógép (videóbíró). Én tényleg próbálok haladni a korral, de könyörgöm a legfelsőknek, elveszíti a foci a szépségét. A ”három kismalac” nélkül már nem ugyanaz ez a sportág. Bár hozzáteszem, mostanában ragályosnak tűnik ez a szerepcserés dolog. Na, nem egy perverz pornófilmre gondolok, hanem arra a partjelzőre, aki az Avaí-Flamengo brazil bajnokin „bodyguardnak” képzelte magát. Kifordulva önmagából, tökéletes technikai kivitelezéssel, olyan Wayne Gretzkys bodicsekkel földre vitte azt a szurkolót, aki szintén szerepet tévesztve, berohant a pályára. Azonban ez nem volt elég, úgy kellett lefogni az „agresszív kismalacot”, mint egy falusi diszkóban a helyi bikát, nehogy megrugdossa a földön fekvő rémült drukkert. Szóval, megint itt egy hír, ami azt üzeni nekünk, kezdenek durván felcserélődni a szerepek. A néző szurkoljon, ne pedig futkosson a pályán. Arra ott vannak a játékosok. A partjelző meg ne akcióhős legyen, hanem lengessen határozottan és férfiasan, mint ahogy teszi azt nagyszerű honi büszkeségünk, Gaál Gyöngyi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.