Bulvár

Szentesi robbanás - A kár várhatóan meghaladja az 50 milliót

Szentesi robbanás - A kár várhatóan meghaladja az 50 milliót

2011. március 5., szombat
Szentesi robbanás - A kár várhatóan meghaladja az 50 milliót

Várhatóan meghaladja az 50 millió forintot az előzetes becslések szerint a kár, amelyet egy robbanás okozott Szentesen pénteken - közölte az AEGON Magyarország Zrt. szombaton az MTI-vel.

A biztosítótársaság szakértői felmérték a robbanás helyszínén keletkezett károkat: az összedőlt ház szomszédjában lévő két épület tetőszerkezete jelentősen megrongálódott, nyílászáróinak egy része kiszakadt a falból, és jelentős kár keletkezett az üvegezésükben is. A környező három-négy szomszédos utcára kiterjedő detonáció az ott lévő épületek üvegezésében okozott károkat. Pénteken nem sokkal délután két óra előtt kapták a tűzoltók a riasztást, amely szerint robbanás történt a szentesi Táncsics utcában. A helyszínre érve látták, hogy az érintett ház összedőlt. A romok alatt egy 61 éves nőt találtak, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, a sérültet a mentők a szentesi kórházba szállították. A katasztrófavédelem egyelőre nem nyilatkozott arról, mi okozhatta a robbanást. A tűzoltóság szakértő bevonásával vizsgálja a robbanás körülményeit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.