Ki lesz az idei év legjobb lakodalmas zenekara?

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Március 25-én és 26-án rendezik meg Szegeden a Mars tér U pavilonjában a lakodalmas zenekarok találkozóját. Négy évvel ezelőtt volt utoljára ilyen verseny. Akkor 22 zenekar nevezett be, és 4 megyei elődöntő után került sor a szegedi fináléra, ahol a Gera Fivérek bizonyultak a legjobbnak.

Az idén változhat a helyzet, a benevezett 17 zenekarból 4 a Vajdaságból jön. A Panyolai pálinkák által támogatott találkozón valamennyi együttes 15 perces műsorral lép fel. A pénteken, 16 órakor kezdődő válogatóról a zsűri 5 zenekart juttat a szombati döntőbe, a közönség szavazatai alapján pedig még 2 banda kerülhet be a legjobbak közé. A zsűri munkájában részt vesz Vujity Tvrtko népszerű televíziós riporter, aki a Panyolai pálinkák nagykövete és a cég arca is egyúttal. A szervezők nemcsak az ülőhelyekről gondoskodnak, táncteret is kialakítanak, ahol a vendégek kedvükre rophatják, mielőtt vagy miután megalapozták a hangulatot a Panyolai termékek kóstolásával. A 2 napos verseny ideje alatt meglepetésvendégekkel, jótékonysági akciókkal, finom ételekkel, italokkal várják a látogatókat – természetesen a határon túlról is. A belépő 1500 forintba kerül. A szervezők reménye szerint CD készül a döntőről, és a televízió is rögzíti az eseményeket.

Default thumbnail
Előző sztori

Kosárlabda: országos döntőben a Szedeák juniorjai

Default thumbnail
Következő sztori

Kosárlabda: hatalmas a tét a Szedeák és a Sopron meccsén

Legutóbbi hasonló cikkek