Bulvár

Ki lesz az idei év legjobb lakodalmas zenekara?

Ki lesz az idei év legjobb lakodalmas zenekara?

2011. március 22., kedd
Ki lesz az idei év legjobb lakodalmas zenekara?

Március 25-én és 26-án rendezik meg Szegeden a Mars tér U pavilonjában a lakodalmas zenekarok találkozóját. Négy évvel ezelőtt volt utoljára ilyen verseny. Akkor 22 zenekar nevezett be, és 4 megyei elődöntő után került sor a szegedi fináléra, ahol a Gera Fivérek bizonyultak a legjobbnak.

Az idén változhat a helyzet, a benevezett 17 zenekarból 4 a Vajdaságból jön. A Panyolai pálinkák által támogatott találkozón valamennyi együttes 15 perces műsorral lép fel. A pénteken, 16 órakor kezdődő válogatóról a zsűri 5 zenekart juttat a szombati döntőbe, a közönség szavazatai alapján pedig még 2 banda kerülhet be a legjobbak közé. A zsűri munkájában részt vesz

Vujity Tvrtko

népszerű televíziós riporter, aki a Panyolai pálinkák nagykövete és a cég arca is egyúttal. A szervezők nemcsak az ülőhelyekről gondoskodnak, táncteret is kialakítanak, ahol a vendégek kedvükre rophatják, mielőtt vagy miután megalapozták a hangulatot a Panyolai termékek kóstolásával. A 2 napos verseny ideje alatt meglepetésvendégekkel, jótékonysági akciókkal, finom ételekkel, italokkal várják a látogatókat – természetesen a határon túlról is. A belépő 1500 forintba kerül. A szervezők reménye szerint CD készül a döntőről, és a televízió is rögzíti az eseményeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.