Bulvár

Halálos cserbenhagyás Mórahalom közelében (FRISSÍTVE)

Halálos cserbenhagyás Mórahalom közelében (FRISSÍTVE)

2011. március 19., szombat
Halálos cserbenhagyás Mórahalom közelében (FRISSÍTVE)

A helyszínen meghalt az a kerékpárját toló férfi, akit egy személygépkocsi ütött el az 55-ös számú főúton Mórahalom közelében szombaton este - pontosította a rendőrség a szombat esti részleteket.

A jelenlegi információk szerint egy 64 éves mórahalmi férfi sötét ruházatban kerékpárját tolta a főúton a menetiránnyal szemben Szeged felé, amikor egy Nissan típusú személygépkocsi Szeged irányából érkezve elütötte. A kerékpáros a helyszínen meghalt. A személygépkocsi vezetője, egy 38 éves mórahalmi férfi a baleset után megfordult, elindult Szeged felé, majd letért egy földes útra, ahol a sárban elakadt. Később visszatért a baleset helyszínére. A Szegedi Rendőrkapitányság a baleset pontos körülményeit, valamint a felelősség kérdését szakértők bevonásával büntetőeljárás keretében vizsgálja - közölte

Szenti Szabolcs

szóvivő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.