Ezredik rendezvény az IH Rendezvényközpontban!

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A megújult szegedi IH Rendezvényközpont életében most márciusban kerül sor az 1000. rendezvényre, ami közel 400 programot jelent évente koncertektől kezdve a bálokig, konferenciákig. Ez havi átlagban több mint 30 rendezvény, vagyis szinte nem telik el nap esemény nélkül – tájékoztat az IH sajtóközleménye.

A március hagyományosan egy igen mozgalmas hónap. Minden évben ilyenkor csúcsosodnak a rendezvények, köszönhető ez annak, hogy a március a kulturális és az üzleti rendezvények számát tekintve is kiemelkedő. Ilyenkor alig találni egy-egy üres napot, és a szervezők csak azt sajnálják, hogy nem 50 napból áll legalább a hónap, hogy minden rendezvénynek jusson hely.
Az 1000. sorszámot az IH rendezvénynaptárában egy duókoncert kapta. A duó egyik fele Palya Bea, a született, ízig-vérig előadóművész, akinek szó szerint minden porcikájában lüktet a zene, a másik pedig a fiatal dzsesszgeneráció talán egyik legismertebb ütőse, Dés András. Palya Bea és Dés András koncertjét március 23-án 19 órakor láthatja a közönség. A két kitűnő muzsikus előadása méltó ünneplése ennek a szép kerek számnak. Márciusban fellép még az Edda, Dolhai Attila és Vágó Bernadett, Falusi Mariann és a L’art pour l’art társulat is és számos konferencia és céges rendezvény is helyett kapott.

Default thumbnail
Előző sztori

Hetedszerre rendeznek árvízi emléknapot Szegeden

Default thumbnail
Következő sztori

Elhúzódó átvilágítás és az összeférhetetlenség kérdése

Legutóbbi hasonló cikkek