Bulvár

Életet mentettek a rendőrök Szegeden

Életet mentettek a rendőrök Szegeden

2011. március 8., kedd
Életet mentettek a rendőrök Szegeden

Levágták a kötélről, majd újraélesztettek egy embert a Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrsének körzeti megbízottjai ma kora délután Szeged-Subasán - tudtuk meg Szenti Szabolcs rendőrségi szóvivőtől.

A rendőrség 107-es segélyhívószámát az érintett felesége hívta fel kétségbeesve és bejelentette, hogy a férje azzal hívta fel, hogy megöli magát. Az ügyelet azonnal járőröket irányított a helyszínre. A Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrsének körzeti megbízottjai megkülönböztető fény- és hangjelzés használatával érkeztek meg a subasai házhoz, ahová csak úgy tudtak bejutni, hogy az ajtót egy fogóval kinyitották. A férfi ekkor már a szobában egy kötélen lógott. A rendőrök azonnal kiszabadították a férfit a hurokból, majd mivel nem volt légzése és pulzusa, hozzákezdtek az újraélesztéshez. A helyszínre érkező mentők átvették az elsősegélyt és sikerült is stabilizálni az öngyilkos-jelölt állapotát, majd kórházba szállították. Egyik rendőrnek sem ez volt az első életmentése: egyikőjük két öngyilkos-jelöltet mentett már meg, akik a belvárosi hídról akartak a Tiszába ugrani, míg társa egy dóci férfit élesztett újra, aki felvágta az ereit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.