Asztalitenisz: szerencsétlen sorsolás az Inter-kupában

Cikkünk frissítése óta eltelt 13 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Nem volt szerencséjük a magyar csapatoknak – legalábbis a szegedinek biztosan nem – az asztalitenisz Inter-kupa negyeddöntőjének sorsolásakor. A két magyar csapatot, a Pénzügyőrt és a Floratomot összesorsolták a négyes döntőbe jutásért vívandó párharcban.

A szegedieknek nincs túl nagy szerencséje, hiszen az első helyen kiemelt, francia Loire Nord gárdáját követően újra egy esélyesebb csapattal szemben kell bizonyítaniuk, akitől ráadásul a hétvégén kaptak ki 10-0 arányban – beszámolók szerint méltatlan körülmények között.
A Pénzügyőr csapatát erősíti a sokszoros magyar bajnok, a nemzeti csapat egykori húzóembere, Varga Sándor, a világbajnok Klampár Tibor edzette Móricz Máté, valamint a külföldön is bizonyító Hoffmann Tamás. A Floratomnak csakis kiváló játékkal van esélye a Loire Nord búcsúztatása utáni újabb bravúr elérésére.
A két csapat ebben az idényben már kétszer találkozott egymással, mindkétszer a fővárosiak örülhettek: Szegeden 6-4 arányban, otthonukban pár nappal ezelőtt 10-0 arányban nyertek. A találkozó 2011. május 7-én szombaton, 17 órától kerül megrendezésre.

Az Inter – kupa negyeddöntőjének párosításai:

Norbello (ITA) – Saint Louis (FRA)
Morez Haut Jura (FRA) – Ingre (FRA)
Oberwart (AUT) – Olomouce Omega (CZE)
Pénzügyőr (HUN) – Floratom Szeged (HUN)

Előző sztori

Tűz a bölcsészkaron – gyakorlat + FOTÓK + VIDEÓ

Következő sztori

Átszervezik az egészségügyi háttérintézmények rendszerét