Sport

Kosárlabda: ZTE - Mediteam párharc a kupában is

Kosárlabda: ZTE - Mediteam párharc a kupában is

2011. február 1., kedd
Kosárlabda: ZTE - Mediteam párharc a kupában is

A férfiak mellett a nőknél is sorsoltak a kosárlabda magyar kupában. Mivel nemzetközi kupában szerepelt, így a Mediteam Szeged női kosárlabdacsapata kiemeltként várta a sorsolást, ahol kaphatott volna könnyebb ellenfelet is.

Európa-kupa szereplése okán kiemelt csapatként várta a magyar kupabeli sorsolását

Mészárosné Kovács Andrea

együttese, ahol a sors szeszélye folytán a zalaegerszegieket kapták ellenfélül a lányok. A párharc egy mérkőzésen dől el, melyet február 16-án rendeznek - a pályaelőny a bajnokságban jelenleg ötödik zalaiaknak kedvez, ám papíron a Szeged az erősebb. Külön pikantériája a sorsolásnak, hogy a bajnokságban is fontos összecsapás vár a két alakulatra, s azt a meccset is Zalaegerszegen rendezik február 26-án. A két együttes szezonbeli bajnoki találkozóján ősszel az akkor még

Bencze Tamás

irányította Szeviép-Szeged 73-62-re diadalmaskodott

Gáll Tamás

csapata felett.

A nemzetközi szövetség felfüggesztette a Pécs igazolási jogát

A 2008-2009-es szezonban a pécsi együttest erősítő brazil

Graziane de Jesus Coelho

és menedzsere

Paolo Ronci

feljelentése nyomán a FIBA eltiltotta az új igazolásoktól a baranyaiakat. A klubnak komoly tartozása áll fenn többek között az említett játékos felé is. A pécsi együttesnek hivatalos források szerint 2010 novemberében 140 milliós tartozása volt a játékosok és a beszállítók felé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.