Bulvár

Házasság Hete: nyerjen mozijegyet!

Házasság Hete: nyerjen mozijegyet!

2011. február 8., kedd
Házasság Hete: nyerjen mozijegyet!

Immár negyedik éve hagyomány, hogy Bálint-nap tájékán a különféle egyházi közösségek országszerte a házasságra koncentráló rendezvényekkel készülnek – Szeged idén sem marad ki a sorból, február 10. és 20. között gazdag programkínálattal várják az érdeklődőket. A Belvárosi moziban vetítéseket is rendeznek, nyerjen jegyet az egyik filmre, játsszon a SZEGEDma.hu-val!

Nem kell mást tennie, mint válaszolni az alábbi kérdésre:

Mi a Házasság Hete 2011 jelmondata?

1.) Téged egyedül 2.) Holtomiglan-holtodiglan 3.) Veled vagyok egész A helyes megfejtést beküldők között 4 db belépőjegyet sorsolunk ki a Nász-ajánlat című filmre, melyet a Belvárosi mozi Balázs Béla termében vetítenek február 14., 15. és 16-án 18.15-től. (Az elnyert jegy a három időpont bármelyikére felhasználható.)

A Házasság Hete részletes programja ITT olvasható.

Teendője csupán annyi, hogy a megadott kérdésre elküldi a helyes választ, melyet a név, emailcím és telefonszám megadásával a

jatek@szegedma.hu

emailcímre kérünk továbbítani február 9. éjfélig. A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a

SZEGEDma.hu Nyereményjáték-szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.