Közélet

Hajós András a West Balkánról

Hajós András a West Balkánról

2011. február 20., vasárnap
Hajós András a West Balkánról

Egy szakadék választja el szülőt és gyerekét - állítja Hajós András a West Balkánban történt tragédia kapcsán. Ha képtelenek vagyunk megérteni, miért és mire pörögnek az éjszakában a fiatalok, segíteni sem fogunk tudni - írja a nol.hu.

A ismert zenész és humorista a Népszabadságnak elmondta, maga sem tudja, mivel lehetne gátját szabni a West Balkánéhoz hasonló tragédiáknak. "Szoktam éjjel negyed kettőkor biciklizni, és be is megyek egy-egy helyre. Ez a partizás a drogról szól, semmi másról, és baromira nem látják a felnőttek, hogy indul egy este. Fogalmuk sincs, hogy egy sörözőben éjfélkor mit osztanak szét a fiatalok egymásnak, azzal, hogy 'itt egy kis katiska-mariska, spurizzunk, és hányra hova megyünk'. Tudatmódosító szerek vannak az estében mozgó gyerekek kilencvenöt százalékának a testében, ezt állítom. Mi, felnőttek nem tudjuk, mi történik velük akkor és másnap, nem értjük a partidrogok hatásmechanizmusát. Hogy adunk tanácsot, hogy vigyázunk rájuk, hogy alkotunk szabályokat? De nemcsak a szülők, hanem akik a partikon kitalálják a ki- és a bejövetelt. Már beálltak LSD-től? És mit csinálnak, ha valaki azt állítja, hogy vörös manók űzik?" - emelte ki a drog problémáját Hajós. Hozzátette: ez nem értékítélet, hanem egy szakmai különbségtétel. "A drog más, mint az alkohol. Másik szer, más a hatása, nem jobb, nem rosszabb" - így a médiaszemélyiség. (Forrás:

nol.hu

)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.