Futsal: szombaton UTC-Újpest, magyar-szerb Szegeden

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar futsalválogatott február 19-én Szegeden rendezi Szerbia elleni felkészülési mérkőzését. A találkozót megelőzően NB II Keleti csoportjában vitézkedő Ujszegedi TC együttese az NB I-es Újpest futsalcsapatával méri össze tudását – mint azt megtudtuk Erhardt Szilárdtól, az UTC technikai vezetőjétől.

“Minél szélesebb körrel szeretnénk megismertetni a futsalt, ezért is szerveztük le a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és az újpestiekkel, hogy a válogatott találkozó előtt Szeged NB I-es aspiráns együttese megmérkőzhessen az Újpest FC-vel” – mondta Erhardt Szilárd.

A két találkozót február 19-én rendezik az újszegedi sportcsarnokban. Előbb 16 órától az Ujszegedi TC – Újpest felkészülési mérkőzésre kerül sor, majd ezt követi 18 órától a Magyarország – Szerbia találkozó.

Jegyek 400 (diák és nyugdíjas) és 800 (felnőtt) forintos áron keddtől elővételben is vásárolhatók a CSLSZ-irodán (Közép fasor 1-3), valamint a sportcsarnokban.

A szervezők ingyenes belépőt biztosítanak az iskolák és egyesületek által előre leadott gyerekcsoportoknak edzői vagy tanári kísérettel.
Csoportok jelentkezését az alábbi e-mail címeken várják: futsalszeged@hotmail.com vagy kasza.janos@mlsz.hu.

Program

16.00: UTC-Szeged – Újpest Futsal Club (barátságos mérkőzés)
18.00: Magyarország – Szerbia (felkészülési mérkőzés Eb-selejtezőre)

A magyar válogatott az Eb-selejtezőket Harkovban játssza február 23-27. között a rendező Ukrajnával, Belgiummal és Törökországgal.

Előző sztori

Kézilabda: a KSZSE leiskolázta a Soltvadkertet

Következő sztori

Kosárlabda: 53 pontos Kosársuli-diadal