Sport

Futsal: szombaton UTC-Újpest, magyar-szerb Szegeden

Futsal: szombaton UTC-Újpest, magyar-szerb Szegeden

2011. február 14., hétfő
Futsal: szombaton UTC-Újpest, magyar-szerb Szegeden

Az Európa-bajnoki selejtezőkre készülő magyar futsalválogatott február 19-én Szegeden rendezi Szerbia elleni felkészülési mérkőzését. A találkozót megelőzően NB II Keleti csoportjában vitézkedő Ujszegedi TC együttese az NB I-es Újpest futsalcsapatával méri össze tudását – mint azt megtudtuk Erhardt Szilárdtól, az UTC technikai vezetőjétől.

“Minél szélesebb körrel szeretnénk megismertetni a futsalt, ezért is szerveztük le a Magyar Labdarúgó Szövetséggel és az újpestiekkel, hogy a válogatott találkozó előtt Szeged NB I-es aspiráns együttese megmérkőzhessen az Újpest FC-vel” – mondta

Erhardt Szilárd

. A két találkozót február 19-én rendezik az újszegedi sportcsarnokban. Előbb 16 órától az Ujszegedi TC – Újpest felkészülési mérkőzésre kerül sor, majd ezt követi 18 órától a Magyarország – Szerbia találkozó. Jegyek 400 (diák és nyugdíjas) és 800 (felnőtt) forintos áron keddtől elővételben is vásárolhatók a CSLSZ-irodán (Közép fasor 1-3), valamint a sportcsarnokban. A szervezők ingyenes belépőt biztosítanak az iskolák és egyesületek által előre leadott gyerekcsoportoknak edzői vagy tanári kísérettel. Csoportok jelentkezését az alábbi e-mail címeken várják:

futsalszeged@hotmail.com

vagy

kasza.janos@mlsz.hu

.

Program

16.00:

UTC-Szeged - Újpest Futsal Club (barátságos mérkőzés)

18.00:

Magyarország - Szerbia (felkészülési mérkőzés Eb-selejtezőre)

A magyar válogatott az Eb-selejtezőket Harkovban játssza február 23-27. között a rendező Ukrajnával, Belgiummal és Törökországgal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.