Sport

Futsal: magyar-szerb válogatott mérkőzések

Futsal: magyar-szerb válogatott mérkőzések

2011. február 18., péntek
Futsal: magyar-szerb válogatott mérkőzések

A magyar futsalválogatott Szegeden készül a hét végi Szerbia elleni találkozókra, valamint az ukrajnai Európa-bajnoki selejtezőkre. A szombat este 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban rendezendő barátságos meccset megelőzően az NB II Keleti csoportjában vitézkedő Ujszegedi TC is pályára lép az NB I-es Újpest ellen.

UTC - Újpest FC találkozó vezeti fel a magyar futsalválogatott szombat esti barátságos mérkőzését 16 órától az újszegedi sportcsarnokban.

Erhardt Szilárd

, az újszegedi klub technikai vezetője, a teremlabdarúgás ezen vállfajának népszerűsítését igyekszik elérni NB II-es együttesének és NB I-es ellenfelének meccsével. A magyar válogatott szombaton Szegeden, vasárnap pedig Szabadkán mérkőzik meg Szerbiával, ezt követően szerda hajnalban Ukrajnába utazik, ahol a házigazda mellett Törökországgal és Belgiummal is összecsap a továbbjutásért.

Frank Tamás

szövetségi kapitány együttese csütörtökön megérkezett Szegedre, azóta zajlanak az edzések. A kapitány tizenöt játékossal dolgozik Szegeden, s csak a Szerbia elleni két mérkőzés után alakítja ki a tizennégyes utazó keretet. A mezőnyjátékosok névsora már végleges, ebből látszik, hogy nagyrészt a Berettyóújfalu együttesére épít Frank Tamás. A keretből egy kapus még elbúcsúzik a nemzeti csapattól. Jegyek 400 (diák és nyugdíjas) és 800 (felnőtt) forintos áron keddtől elővételben is vásárolhatók a CSLSZ-irodán (Közép fasor 1-3), valamint a sportcsarnokban. A szervezők ingyenes belépőt biztosítanak az iskolák és egyesületek által előre leadott gyerekcsoportoknak edzői vagy tanári kísérettel. Csoportok jelentkezését az alábbi e-mail címeken várják:

futsalszeged@hotmail.com

vagy

kasza.janos@mlsz.hu

.

A magyar futsalválogatott 15 fős jelenlegi kerete:

Kapusok:

Pallai Gábor (Berettyóújfalu), Reveland Zoltán (Cső-Montage), Tihanyi Csaba (Berettyóújfalu)

Mezőnyjátékosok:

Csopaki István (FTC), Dróth Zoltán (Rába ETO), Gyurcsányi Zsolt (Rába ETO), Harnisch Ákos (Rába ETO), Lódi Tamás (Rába ETO), Lovas Norbert (Berettyóújfalu), Nagy Tamás (Berettyóújfalu), Németh Péter (Aramis), Peczár Csaba (Rába ETO), Rábl János (Berettyóújfalu), Simon Ádám (Cső-Montage), Trencsényi János (Berettyóújfalu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.