Bulvár

Fényfestés-próbálkozás a téltemetésen + PANORÁMA

Fényfestés-próbálkozás a téltemetésen + PANORÁMA

2011. február 27., vasárnap
Fényfestés-próbálkozás a téltemetésen + PANORÁMA

Bár téltemetésre készülhettünk erre a hétvégére, mégis szokatlan nagyságú hóesés köszöntötte a Klauzál téri kirakodóvásárt. Szombat estére hellyel közzel sikerült a havat a szervezőknek rendezettebb formába tolni, így az egybegyűltek nagy várakozással tekintettek a korábban beharangozott fényfestés elé.

A technika és a projektorok felszerelése, valamint a fellépő Sardinelli és a Hypernomad együttes hangpróbája miatt közel fél órát csúszott a különlegesnek ígérkező performansz, ahol a fényfestők megpróbálták a tér eklektikus házainak homlokzatra új hangulatot varázsolni. Sajnos a vetítők teljesítménye jócskán alulmúlta a várakozásokat, így élvezhető látványt talán csak a DÉMÁSZ épületének sötétebb részein lehetett látni. Egy idő után a téren felállított sátrakban is lekapcsolták a lámpákat, de ez sem változtatott sokat az összképen. Az érdekes színfoltnak ígérkező fényfestésre sokan érkeztek a térre, aminek leginkább az árusok örülhettek, bár a hónap végi pénztárcaszűke többeknek csak forralt bort, sósperecet, esetleg rétest vagy épp kürtős kalácsot engedélyezett.


Téltemetés - fényfestés

,

Szeged

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.