Bulvár

Csongrádi ékszertolvajt keresnek

Csongrádi ékszertolvajt keresnek

2011. február 11., péntek
Csongrádi ékszertolvajt keresnek

Az eladó pillanatnyi figyelmetlenségét kihasználva lopott el egy 65 ezer forint értékű arany karláncot egy nő az egyik csongrádi ékszerboltból. A bűncselekményről felvétel készült, a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Január 26-án ment be az egyik csongrádi ékszerboltba a képen látható nő, aki miközben az eladó több ékszert megmutatott neki, egyet, egy 65 ezer forint értékű arany karláncot magához vett, majd azzal távozott az üzletből. A bűncselekményről az üzlet kamerája felvételt készített. A nő kb. 170 cm magas, haja hosszú, sötét árnyalatú. A bűncselekmény elkövetésekor derékig érő sötét dzsekit, valamint egy sötét melegítő nadrágot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, jelentkezzen a Csongrádi Rendőrkapitányságon, vagy hívja az ingyenesen hívható 107-es vagy 112-es segélyhívó számok valamelyikét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.