Közélet

Dugig van a rakparton az új, ingyenes parkoló

Dugig van a rakparton az új, ingyenes parkoló

2011. február 9., szerda
Dugig van a rakparton az új, ingyenes parkoló

Ahogy arról már beszámoltunk, megszavazta Haág Zalán (Fidesz-KDNP) indítványát a tavaly december 10-i közgyűlés, így február 7-től, hétfőtől ingyenesen lehet parkolni a rakparton. Alig telt el egy nap, s minden autóshoz eljutott a hír, így most szerdán már egy szabad helyet sem látni a rakparton.

Tudósítónk a helyszínre ment, hogy megnézze, használják-e az autósok az új, ingyenes parkolási lehetőséget. Elmondása szerint dugig van a parkoló, amint kiáll egy autó, csak percek kérdése, hogy a helyét elfoglalja egy másik. Kollégánk megkérdezett néhány autóst, hogy honnan értesült a hírről. A sofőrök elmondták, portálunkon olvasták, valamint helyi tévék és rádiók híradásaiban hallottak az új lehetőségről, de volt, aki a helyszínre érve látta, hogy már nincsenek kint a táblák, és dugig van a rakpart.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.